Η Red Carpet, ασχολείται με χαλιά και κυρίως χειροποίητα. Έχει την δύναμη να αγοράζει μεγάλες ποσοτήτες χαλιών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Συνεργάζεται με μεταφορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, που βρίσκονται στα  μεγαλύτερα λιμάνια της Ασίας και της Ευρώπης και έτσι έχει άμεσα κάθε πληροφορία για εμπορεύματα (χαλιά) που “εκκρεμεί” είτε η αποστολή (λιμάνια Ασίας) είτε ο εκτελωνισμός τους (λιμάνια Ευρώπης) για διάφορους οικονομικούς ή άλλους λόγους.

Τα εμπορεύματα αυτά είτε επιστρέφονται στον προμηθευτή τους με μεγάλα πρόστιμα (λιμάνια Ασίας) είτε οδηγούνται στα τελωνειακά αζήτητα (λιμάνια Ευρώπης). Κάθε καθυστέρηση στα λιμάνια με τις εξαιρετικά υψηλές επιβαρύνσεις για δαπάνες αποθήκευσης και στάθμευσης των containers, μειώνει καθημερινά και τελικά εξαφανίζει την όποια αξία τους. Αντίστοιχα, η επιστροφή στον προμηθευτή είναι εντελώς καταστροφική, αφού ακυρώνει την εξαγωγή, επιβάλλοντας εξοντωτικά πρόστιμα, ενώ επιπλέον ανατρέπει την Τραπεζική χρηματοδότηση. Έτσι τα εμπορεύματα αυτά, προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, με την προυπόθεση, της γρήγορης πληρωμής και παραλαβής τους.

Η Red Carpet, το καταφέρνει αποτελεσματικά, και έτσι μετά από ποιοτικό έλεγχο, προχωρά στην αγορά τους. Το όφελος από αυτές τις χαμηλές τιμές αγοράς, το μεταφέρει ολόκληρο, κατευθείαν στον τελικό καταναλωτή. Με αυτό τον τρόπο, ο καταναλωτής είναι ο μεγάλος κερδισμένος, αφού επωφελείται από την μεγάλη διαφορά τιμής. Από την άλλη, οι πολύ χαμηλές τιμές πώλησης, με το μικρό περιθώριο κέρδους, έχουν σαν αποτέλεσμα, την άμεση ρευστοποίησή τους. Τα χρήματα από την γρήγορη ρευστοποίηση, ξανατοποθετούνται αμέσως σε νέα εμπορεύματα και έτσι η Red Carpet, έχει το όφελος από το γρήγορο “γύρισμα” των κεφαλαίων της.

Το προϊόν προστέθηκε στην Wishlist
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.