My Cart

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

 • Ιδιαιτερότητες σχετικά με τα χειροποίητα χαλιά.

  Στα χαλιά μηχανής, κάθε ατέλεια θεωρείται ελάττωμα. Τα χειροποίητα χαλιά, αντιθέτως, επειδή δεν έχουν την ομοιομορφία των χαλιών μηχανής, η ύπαρξη ιδιομορφιών στην ύφανση ή στα χρώματα αποτελούν χαρακτηριστικά των φυσικών υλών ή των επεξεργασιών με βότανα. Αυτές οι ατέλειες επιβεβαιώνουν τη φυσική χειροτεχνική εκτέλεση και δε θεωρούνται ελαττώματα.πχ. 
  α) στα χειροποίητα χαλιά "Bokhara" Πακιστάν που το ρέλι τοποθετείται μετά την ύφανση, το τυχόν ξήλωμά του δεν αποτελεί ελάττωμα του χαλιού. 
  β) τα χειροποίητα χαλιά της οικογένειας "Ziegler" λόγω της ιδιαίτερης κλωστοποίησης ενδέχεται να εμφανίζουν προεξέχουσες κλωστές στην επιφάνεια του πέλους που όμως αποκαθίσταται σε ελάχιστο χρόνο
  γ) τα χειροποίητα χαλιά με μεγάλη ποσότητα μαλιιού είναι αναμενόμενο να εμφανίζουν στον πρώτο καιρό της χρήσης τους μεγαλύτερη του φυσιολογικού αποβολή χνουδιού.

  Τα Handtufted (μοκετόχαλα) παράγονται με την ίδια τεχνική των μοκετών και έχουν αντίστοιχα τις ίδιες αντοχές στο χρόνο, ενώ απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.

 • Ιδιαιτερότητες σχετικά με τα χρώματα και τις οθόνες υπολογιστών.

  Κατά τη φωτογράφιση των χαλιών μας, χρησιμοποιούμε επαγγελματικό φωτογραφικό εξοπλισμό και ουδέτερες συνθήκες φωτισμού, έτσι ώστε οι φωτογραφίες να ανταποκρίνονται, όσο είναι δυνατό τεχνικά πλησιέστερα, στην πραγματική εικόνα του χαλιού στο φώς της ημέρας. Ο τύπος, η ηλικία και σαφέστατα οι ρυθμίσεις οποιασδήποτε οθόνης σταθερού ή φορητού υπολογιστή, ή άλλου μέσου απεικόνισης πχ τηλεόρασης, ταμπλέτας, τηλεφώνου κα, ακόμη και ο φωτισμός του χώρου όπου ευρίσκεται η οθόνη, επηρρεάζουν την εμφάνιση των χρωμάτων όλων των εφαρμογών του υπολογιστή, και συνεπώς και την εμφάνιση των φωτογραφιών στις ιστοσελίδες μας.

  Σας συνιστούμε να ρυθμίσετε την οθόνη σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ή / και να δείτε τις ιστοσελίδες μας σε περισσότερους τους ενός υπολογιστή ή οθόνες, έτσι ώστε να έχετε πληρέστερη άποψη για τα εμφανιζόμενα χρώματα.

 • Οπτική γωνία θέασης χαλιών.

  Μη ξεχνάτε τέλος, πως τα περισσότερα χαλιά παρουσιάζουν ελαφρά διαφορετική χρωματική εικόνα, φωτεινότητα και αντίθεση, ανάλογα με την οπτική γωνία θέασης και την ύφανσή τους, σε συνδιασμό και με το είδος του φωτισμού (φυσικός φωτισμός ημέρας, τεχνητός φωτισμός πυράκτωσης, αλογόνου, Neon, LED, κοκ)!

Σε κάθε περίπτωση, στην ατυχή περίπτωση μεγάλης απόκλισης μεταξύ των φωτογραφιών που είδατε στην οθόνη σας και του πραγματικού χαλιού όταν το παραλάβετε, έχετε το δικαίωμα επιστροφής του χαλιού εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, σύμφωνα με τη διαδικασία Επιστροφή χαλιών

Η αποστολή των χαλιών σας στην Ελλάδα, γίνεται σε συνεργασία με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) ή/και τα ΕΛΤΑ. Προσπαθούμε να σας παραδώσουμε τα χαλιά σας το ταχύτερο δυνατό, αλλά και δεν επιβαρύνουμε την τιμή τους με "κρυφά" μεταφορικά, διατηρώντας έτσι τις τιμές των χαλιών στις απόλυτα χαμηλότερες δυνατές.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα από τη χαμηλότερη τιμή, βάσει προτεραιότητας των παρακάτω περιπτώσεων, ως εξής:

 

ΔΩΡΕΑΝ εφόσον το σύνολο αξίας της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 100.

ΔΩΡΕΑΝ εφόσον τα χαλιά της παραγγελίας σας είναι 5 ή περισσότερα.

Μόνο 5€ για 3 ή περισσότερα χαλιά στην ίδια παραγγελία και συγχρόνως σύνολο αξίας παραγγελίας άνω των 50€.

Μόνο 7€ για σύνολο αξίας παραγγελίας 50-100€.

Μόνο 9€ για σύνολο αξίας παραγγελίας κάτω των 50€.

 

Η αποστολή συνοδεύεται από αριθμό παρακολούθησης της αποστολής (tracking number), καλύπτοντας τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής των χαλιών. Η εταιρεία ταχυμεταφοράς θα επικοινωνήσει μαζί σας, αφήνοντας μία ενημερωτική κάρτα στην κατοικία σας με την ημερομηνία και ώρα επίσκεψης, σε περίπτωση που δε βρει κάποιον την ώρα που θα σας φέρει το πακέτο σας. Τα ΕΛΤΑ ακολουθούν την καθιερωμένη διαδικασία παράδοσης πακέτων (είτε απευθείας παράδοση, είτε αφήνοντας ειδοποιητήριο σημείωμα). Είναι δική σας ευθύνη να επικοινωνήσετε με τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας, ή την εταιρεία ταχυμεταφοράς για την παραλαβή του πακέτου.

Σας παρακαλούμε να αναζητήσετε και να φυλάξετε το επίσημο παραστατικό της εταιρείας (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) που είναι μέσα στο ειδικό σακουλάκι, κολλημένο στο πακέτο ΠΡΙΝ ανοίξετε τη συσκευασία. Συνιστούμε να ελέγξετε το πακέτο κατά την παραλαβή του, για εμφανείς φθορές στη συσκευασία του, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η σωστή αποστολή. Στην περίπτωση που υπάρχουν φθορές, δεν πρέπει να παραλάβετε το πακέτο και παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη διευθέτηση του θέματος.

Το βάρος και ο όγκος των χαλιών είναι ο σημαντικότερος παράγοντας κόστους μίας αποστολής. Τα παραπάνω κόστη έχουν υπολογισθεί για συνήθεις αποστολές σε οικιακούς καταναλωτές.  Έτσι, σε ορισμένες περιπτώσεις παραγγελιών (πχ δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές), η εταιρεία δύναται να χρησιμοποιήσει εναλλακτικές μεθόδους αποστολής, εφόσον η αποστολή μέσω των ΕΛΤΑ ή της εταιρείας ταχυμεταφορών κρίνεται αδύνατη ή ασύμφορη. Σε ανάλογη περίπτωση, θα ενημερωθείτε σχετικά, πριν την αποστολή.

Σχεδιασαμε τον παραπάνω τιμοκατάλογο αποστολών, για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας, σε περιπτώσεις πχ παραγγελιών με περισσότερα από 2-3 χαλιά, ή ακόμη και περιπτώσεις με 1 ή 2 πολύ μικρά χαλιά, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε το κόστος στο ελάχιστο δυνατό και να μην επιβαρύνουμε αδικαιολόγητα την παραγγελία σας.

Τέλος, εφόσον υπάρχει οικονομικότερη λύση που σας εξυπηρετεί, μπορεί να γίνει συνεννόηση για αποστολή πχ μέσω πρακτορείου μεταφορών.

 • 1. 
  PAYPAL.JPG
  Με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, ή American Express, μέσω Paypal, του δημοφιλέστερου οργανισμού για online πληρωμές στον κόσμο, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ευκολία. Δεν είναι απαραίτητο να διατηρείτε λογαριασμό στο Paypal, εάν βέβαια ήδη χρησιμοποιείτε λογαριασμό στο Paypal για άλλες συναλλαγές σας, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε. Η εταιρεία μας ενημερώνεται από το Paypal για την πληρωμή σας και μόνο. Κανένα από τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας δεν τυγχάνει επεξεργασίας ή διατήρησης από εμάς, αφού αυτά παραμένουν αποκλειστικά στο Paypal και δεν ανακοινώνονται σε τρίτους.


 • 2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης (εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας): 

  Τράπεζα: EUROBANK EFG
  Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ
  Αριθμός Λογαριασμού IBAN : GR6502602810000710201037673

  Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε να αναγράψετε απαραίτητα στο καταθετήριο τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας, και να μας αποστείλετε ένα αντίγραφο στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να γίνει η διασταύρωση της πληρωμής σας. Παραγγελίες που δεν έχουν εξοφληθεί εντός 3 εργασίμων ημερών, ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα.


Αμέσως μετά τη διασταύρωση της πληρωμής σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής σας, το σύστημά μας ενημερώνει την κατάσταση της παραγγελίας σας και ακολουθεί η προετοιμασία και αποστολή των ειδών σας.

Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος Χαλιά Red
Carpet.

Καλώς ήρθατε στο Red Carpet, το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ
ΕΕ. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα
δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους
επισκέπτες της ιστοσελίδας:

Σημαντική ενημέρωση στους συνδέσμους που ακολουθούν:

Ιδιαιτερότητες σχτικά με τα χειροποίητα χαλιά.

Τρόποι πληρωμής χαλιών.

Τρόποι αποστολής χαλιών.

Επιστροφή χαλιών.

 

Η επωνυμία της εταιρείας είναι:

ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ,

ΑΦΜ 800601680,

ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 

ο διακριτικός τίτλος είναι:

Χαλιά Red Carpet

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ

Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 456Β,

15342,

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της
ιστοσελίδας Red Carpet (στο εξής: η Ιστοσελίδα) ανά πάσα στιγμή χωρίς
προειδοποίηση.

Ο έλεγχος των πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των
χαλών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που
χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα (στο εξής: ο Πελάτης).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά
τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την
υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ ή θυγατρικών της
ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και
του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή
αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας
χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές,
ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη
διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Λανθασμένα χαρακτηριστικά ή τιμή χαλιού;

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά
λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των χαλιών. Σε περίπτωση που
διαπιστώσετε πως σε κάποιο χαλί παρουσιάζονται χαρακτηριστικά που
ενδεχομένως να είναι λανθασμένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν
παραγγείλετε το συγκεκριμένο χαλί.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων
των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της
Ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ δεν λαμβάνει κανένα στοιχείο από τους επισκέπτες
και χρήστες της ιστοσελίδας, στις οποίες υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση για
όλους. Η Εταιρεία δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ΠΔ) (π.χ. όνομα,
επώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο.) εκτός εάν μας τα παράσχετε
οικειοθελώς. Η Εταιρεία λαμβάνει μόνο στοιχεία από τα εγγεγραμμένα μέλη
της, στο πλαίσιο της εγγραφής, τα οποία της γνωστοποιούν οι ίδιοι οι
εγγεγραμμένοι αυτής, έτσι ώστε να μπορέσει να ληφθεί η παραγγελία τους
και να γίνει η αποστολή των ειδών.

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97,
αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την
παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.
Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους και μπορεί να
χρησιμοποιηθούν από την ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ για την αποστολή στους
Πελάτες διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης
δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία
των προσωπικών του δεδομένων από την ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ για τους
σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή
προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Ο
Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που έχει
κοινοποιήσει στην ΣΠΙΤΙ ΦΘΗΝΟ ΕΕ (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν.
2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία
των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97).
Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των
δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η εταιρεία σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και
επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει ότι
αποδέχεστε τους όρους που θέτει η Πολιτική της εταιρείας για την
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω
πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση της ιστοσελίδας.

COOKIES

Όπως στα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο Red Carpet
χρησιμοποιούνται cookies προκειμένου να αναγνωρίζεται ο χρήστης και να
του προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επιλέγετε από τον κατάλογο χαλιών ή από την αναζήτηση χαλιών
συγκεκριμένα χαλιά και τα τοποθετείτε στο καλάθι αγορών. Πηγαίνετε στο
Ταμείο. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο
πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της
παραγγελίας. Επαληθεύετε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε
τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας.
Σε κάθε βήμα από τα παραπάνω και για τη διόρθωση σφαλμάτων πριν την
ανάθεση της παραγγελίας, υπάρχει επιλογή Πίσω.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το
επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας.

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη-
πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με
κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά
τους δεδομένα.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των
παραπάνω όρων.

Σας ευχαριστούμε!

Η καταχώριση της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, δηλώνει και την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συναλλαγών από εσάς. Έχετε δικαίωμα
επιστροφής των ειδών που αγοράσατε από το κατάστημά μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους από την εταιρεία ταχυμεταφορών ή τα
ΕΛΤΑ, όπως αποδεικνύεται από το παραστατικό παραλαβής του πακέτου. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, πριν την επιστροφή των ειδών,
στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να σας αποδοθεί ο απαραίτητος αριθμός επιστροφής.

Το κόστος αποστολής των επιστρεφόμενων ειδών επιβαρύνει εσάς και οφείλετε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο τρόπο αποστολής με αυτόν που χρησιμοποιήσαμε εμείς για να σας αποστείλουμε τα είδη σας, με τους ίδιους όρους (πχ ασφαλισμένη αποστολή). Επίσης, η εταιρεία θα παρακρατήσει από το επιστρεφόμενο σε εσάς ποσό, το κόστος της αποστολής μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ή τα ΕΛΤΑ, και τα έξοδα συσκευασίας, αποσυσκευασίας και επαναποθήκευσης με τα οποία επιβαρύνθηκε για να σας αποστείλει τα είδη της παραγγελίας σας.

Τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτήν που τα παραλάβατε, σε άθικτη και μη παραβιασμένη ή ανοιγμένη συσκευασία και σε καμμία περίπτωση να μην είναι χρησιμοποιημένα. Η συσκευασία των ειδών πρέπει να είναι η ίδια με αυτή που σας αποστείλαμε (σε κάθε περίπτωση να είναι ικανή να προστατεύσει το είδος κατά τη μεταφορά του στην έδρα μας), με όλα τα συνοδευτικά παραστατικά στοιχεία αποστολής (πχ απόδειξη λιανικής).

Μετά τον έλεγχο από την εταιρεία μας, και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, θα σας πιστωθεί το ποσό που καταβάλατε κατά την αγορά των
ειδών με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε, μείον το ποσό κόστους αποστολής, συσκευασίας, αποσυσκευασίας και επαναποθήκευσης,  πως αναφέρθηκε πρωτύτερα.

Τέλος, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην παραλάβει είδη χωρίς αριθμό επιστροφής ή είδη που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήταν όταν σας αποστάλθησαν από την έδρα μας. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεσθε επιπλέον με το κόστος επιστροφής τους σε εσάς, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Στην ατυχή περίπτωση που από δική μας υπαιτιότητα παραλάβατε λανθασμένο προϊόν (διαφορετικό δηλαδή από αυτό της παραγγελίας σας), το είδος επιστρέφεται με δική μας επιβάρυνση. Για την επιστροφή αυτή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών και τη διαδικασία συνεννόησης αναλαμβάνουμε εμείς.Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€
Δωρεάν αποστολή για 5 ή περισσότερα χαλιά στην ίδια παραγγελία
Αποστολή με μόνο 5 έως 9€ για αξία παραγγελίας μικρότερη των 100€

Red-Carpet.gr, Λουτρού 18, Αχαρνές, 215 5059400